Oxygenetics Foundation is ook verkrijgbaar bij HuidZorg

Welkom bij HuidZorg Huid- en Oedeemtherapie

Bent u op zoek naar een Huid- en Oedeemtherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Huidzorg Huid- en Oedeemtherapie kunt u terecht voor huidverbetering en het behandelen van o.a. oedeem, acne, littekens en overbeharing. Elke patiënt is gebaat bij een snelle, persoonlijke en doeltreffende behandeling. Dit is wat HuidZorg biedt. U vindt ons in (para-)medische centra in: Bemmel, Boxmeer, Elst en Zevenaar.

Oxygenetix

189446_nl_editor photo17De enige foundation met constante toevoer van zuurstof en een unieke ademende formule!

Oxygenetix Foundation

. . is meer dan een volledig dekkende foundation!

Deze foundation, op basis van Aloë Vera, werkt kalmerend, stimuleert de groei van cellen en voelt als een ademende tweede huid. Oxygenetix is speciaal ontworpen voor het bedekken en behandelen van allerlei huidaandoeningen als acne, rosacea, eczeem, psoriasis, ouderdomsvlekjes, vitiligo en melasma. Daarnaast is Oxygenetix ideaal voor de gevoelige huid en biedt het een optimale bescherming tegen UVA- en UVB straling dankzij de fysische SPF 25 zonnebescherming.

Oxygenetix Moisturizer

. . bevat dezelfde ademende samenstelling als de Oxygenetix Foundation die werkt als een “tweede huid”. De meeste moisturizers verdwijnen in de huid of blijven op het huidoppervlak liggen. Dit kan de huid verstikken doordat de essentiële toevoer van zuurstof wordt geblokkeerd. Hyaluronzuren en de PCA’s zorgen ervoor dat de huid optimaal wordt gehydrateerd en tegelijkertijd wordt beschermd.

Ceravitea

. . het overdadige zuurstofcomplex in van Oxygenetix, stimuleert de groei van collageencellen en bindweefsel in de ouder wordende of beschadigde huid. Door grote hoeveelheden zuurstof aan te leveren doet Ceravitae het “zware werk” op het gebied van het genereren van jonge, frisse en volle huidcellen. Ceravitaes “trainende” effect stimuleert nou net die essentiële productieve cellen om nog harder werken. Door zijn unieke eigenschappen is Oxygenetix ook een fantastische foundation voor een dagelijkse huidvriendelijke verzorging van de huid.

Belangrijk hulpmiddel voor huidtherapeuten met hart voor hun patiënten

De zuurstofdoorlatende foundation en moisturizer zijn speciaal ontworpen voor de toepassing direct na medische en cosmetische behandelingen.

Oxygenetix verminderd en camoufleert de sporen na een ingreep en geeft de patiënt de mogelijkheid om zijn/haar normale routine op te pakken en nog effectiever te herstellen.

Deze cosmetica werkt heel goed samen met verschillende huidtinten, zo goed dat zelfs meerdere lagen volledige dekking niet opvallen!

Het Blue Base/ Yellow Base color-matching systeem werkt met specifieke huidtinten om postoperatieve verkleuring te verminderen of te laten verdwijnen terwijl de patiënt kan genezen en zich zelfverzekerd voelt in het openbaar.

Wat maakt Oxygenetix zo uniek?

  • Constante toevoer van zuurstof door het exclusieve gepatenteerde CERAVITEA, de productie van collageen en elastine in de huidcellen wordt versneld
  • Het is de enige foundation waarbij de essentiële zuurstof in de huid kan doordringen
  • Er wordt gebruik gemaakt van kalmerende, herstellende Aloë Vera i.p.v. water. Dit draagt bij aan de vernieuwing van het huidoppervlak  or dode huidcellen te verwijderen
  • De toename in de aanmaak van huidcellen en in cel vernieuwing helpt rimpels, fijne lijntjes en vlekjes te verminderen
  • Beschermd, kalmeert en herstelt de meest gevoelige huid (acne, rosacea, eczeem, psoriasis) en is direct te gebruiken na cosmetische behandelingen
  • Geeft niet af en is waterproof
  • Natuurlijke kleuren en volledige dekking
  • 24-uurs hydratatie
  • SPF 25 UVA / UVB