peeling voor huidverbetering, acne of puistjes, rimpels. Gratis adviesgesprek. Lira Clinical peeling

Welkom bij HuidZorg Huid- en Oedeemtherapie

Bent u op zoek naar een Huid- en Oedeemtherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Huidzorg Huid- en Oedeemtherapie kunt u terecht voor huidverbetering en het behandelen van o.a. oedeem, acne, littekens en overbeharing. Elke patiënt is gebaat bij een snelle, persoonlijke en doeltreffende behandeling. Dit is wat HuidZorg biedt. U vindt ons in (para-)medische centra in: Bemmel, Boxmeer, Elst en Zevenaar.

Peelings

Een peeling is ook wel een vloeistof die bestaat uit natuurlijke zuren, zoals bijvoorbeeld Melkzuur, Salicylzuur, Amandelzuur en Glycolzuur. Peelings hebben het vermogen dode huidcellen te verweken, waardoor ze sneller afschilferen. De huid wordt hierdoor aan het werk gezet om nieuwe gezonde cellen aan te maken. Door het combineren van zuren kunnen veel huidproblemen worden aangepakt, denk hierbij aan acne(littekens), pigmentatie of huidveroudering.

Lira Clinical peelings

Bij HuidZorg werken we met peelings van Lira Clinical. Lira staat voor peel with heel oftewel het behalen van goede resultaten met zo min mogelijk bijwerkingen. De unieke Lira peelings kenmerken zich door de variatie in sterkten en de werkzame stoffen. In alle peelings zitten planten stamcellen (PSC) die zorgen voor herstel en reparatie van de cellen. Deze peelings kunnen ingezet worden als oppepper voor de huid maar je kan er ook gerichte huidproblemen mee aan pakken zoals acne, (acne)littekens, pigmentatie en anti-aging.

Chemische peelings variëren in sterkte van milde peelings die verbetering brengen en slechts een korte herstelperiode hebben tot intensieve peelings die zeer duidelijk resultaat laten zien, maar vaak een wat langere herstelperiode hebben. Bij HuidZorg hebben wij een onderscheid gemaakt in milde, medium en intensieve peelings.

 

Milde peelings

Onder de milde peelings vallen de Pumpkin Plus Definer en de Vita Brite Refresher. Deze peelings kunnen ingezet worden bij anti-aging, acne, pigmentatie en rosacea en zullen weinig tot geen schilfering tonen een aantal dagen na de behandeling. De kosten voor een milde peeling bedragen €55 per behandeling.

 

Medium peelings

Onder de medium peelings vallen de Sal Pulp Definer, Beta Plus Rebuilder en de Lactic Cleaner Definer. Deze drietal peelings kunnen ingezet worden bij anti-aging, acne, pigment en de gedehydrateerde huid. Medium peelings geven over het algemeen 1 tot 3 dagen na de behandeling schilfering van de huid. De kosten voor een medium peeling bedragen €80 per behandeling.

 

Intensieve peelings

Tot slot vallen er onder de intensieve peelings de Mineral Jessner, TCA Rebuilder en de Hydroxy peelings. Deze peelings worden ingezet bij anti-aging, pigment, zonneschade en acne(littekens). De intensieve peelings geven over het algemeen na 1 tot 3 dagen vervelling en droogheid. De vervelling kan tot 7 dagen aanhouden. De kosten voor een intensieve peeling bedragen €100 per behandeling.

 

Tijdens de behandeling
Voorafgaand aan de peeling wordt de huid gereinigd en ontvet zodat de peeling goed opgenomen kan worden door de huid. Na de reiniging wordt de peeling aangebracht. U kunt, afhankelijk van de sterkte van de peeling, een lichte tot intense prikkeling van de huid ervaren. Zodra de inwerktijd van de peeling is verstreken wordt deze, indien nodig, geneutraliseerd. Om uw huid voldoende bescherming te bieden tegen UV-straling, wordt ter afsluiting van de behandeling zonbescherming aangebracht.

Na de behandeling
De huid kan direct na de behandeling roodheid vertonen en een beetje branderig aanvoelen. De reactie van de huid na de peeling is afhankelijk van het soort peeling en de intensiteit. Bij medium peelings kan de huid wat gaan schilferen. De intensieve peelings geven over het algemeen na 1 tot 3 dagen vervelling en droogheid, een teken dat de huid aan het vernieuwen is. De vervelling kan tot 7 dagen aanhouden.

Kuurvorm
Om een optimaal resultaat te kunnen bereiken is het aan te bevelen de peelings in een kuurverband te ondergaan. Afhankelijk van het type peeling en de huidklacht(en) van de patiënt worden er gemiddeld 3 tot 6 peelings aangeraden. Het aantal weken tussen iedere peeling kan variëren van 2 tot 4 weken. Binnen een kuur kan er gewisseld worden naar een andere peeling om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

 

Combinatietherapie

De Lira Clinical peelings kunnen gecombineerd worden ingezet om verschillende huidproblemen aan te pakken. Tevens kan een Lira Clinical peeling worden ingezet in combinatie met microdermabrasie of microneedling voor een optimaal resultaat. Afhankelijk van uw huidtype en het gewenste behandelresultaat zal samen met u een behandelplan opgesteld worden.

 

Voor en na foto’s peelings

Peeling voor en na
Peeling voor en na

Tarieven Lira Clinical peeling

Tarieven per behandeling
 
Milde peeling:

  • Pumpkin Plus Definer
  • Vita Brite Refrescher

 

€ 55,-

Medium peeling:

  • Sal Pulp Definer
  • Beta Plus Rebuilder
  • Lactic Clear Definer
€ 80,-
Intensieve peeling:

  • Mineral Jessner
  • TCA Rebuilder
  • Hydroxy
€ 100,-
Combinatie met Mineral Retinol Solution of Hyaluronzuur € 10,- extra

In combinatie met Mineral Retinol Solution.

Deze oplossing, op basis van vitamine A, kan aangebracht worden na iedere peeling. Het versnelt het schilferingproces door het stimuleren van de celdeling. Het maakt het huidoppervlak gladder zonder irritatie. Daarnaast verbetert de peeling ook de proliferatie van de cellen waardoor verschillende huidindicaties behandeld kunnen worden

In combinatie met Hyaluronzuur.

Hyaluronzuur zorgt voor langdurige hydratie en optimaliseert de barrière bescherming tijdens klinische behandelingen die de gezondheid van de huid en genezing bevorderen. Het maakt de huid volumineus en minimaliseert het uiterlijk van rimpels en fijne lijntjes.