Littekens

Na een trauma door een ongeval of operatie kunnen littekens overblijven die pijnlijk zijn, jeuken, dikker worden of verkleefd raken aan het onderliggende weefsel. Huidtherapeuten hebben zich, in tegenstelling tot veel andere zorgverleners, gespecialiseerd in het deskundig aanpakken van deze problemen. Door deze specialisatie en het veelvuldig uitvoeren van deze behandelingen mogen wij met recht zeggen dat wij bij HuidZorg de specialisten in littekentherapie zijn.littekens
Hieronder een aantal mogelijkheden om littekens te behandelen. in de praktijk zal meestal een combinatie van onderstaande technieken gebruikt worden.

De huidtherapeut kan met littekenmassage en littekentaping mogelijk een deel van deze klachten verminderen. Daarnaast kan camouflage een mogelijkheid zijn om sommige littekens minder te laten opvallen. Ook hebben we de beschikking over microdermabrasie apparatuur waarmee we de meeste litteken kunnen verminderen. Een van de nieuwste en modernste middelen om littekens te behandelen is Endermotherapie. Tot slot is er met microneedling ook mooi effect te bereiken.
Meer informatie over de specifieke behandeling van littekens welke hierboven benoemd zijn vindt u door op onderstaande links te klikken.

Wilt u weten of HuidZorg iets voor u kan betekenen bel dan voor een gratis adviesgesprek naar 088 – 00 28 111.

Microneedling
Endermotherapie 67250_nl_editor photo93
Camouflage 67250_nl_editor photo63
Microdermabrasie 67250_nl_editor photo64
Littekenmassage 189446_nl_editor photo3
Littekentaping 189446_nl_editor photo15