Ooglidcorrectie zonder operatie met plasma bij HuidZorg

Welkom bij HuidZorg Huid- en Oedeemtherapie

Bent u op zoek naar een Huid- en Oedeemtherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Huidzorg Huid- en Oedeemtherapie kunt u terecht voor huidverbetering en het behandelen van o.a. oedeem, acne, littekens en overbeharing. Elke patiënt is gebaat bij een snelle, persoonlijke en doeltreffende behandeling. Dit is wat HuidZorg biedt. U vindt ons in (para-)medische centra in: Bemmel, Boxmeer, Elst en Zevenaar.

Plasma Ooglift

OOGLIDCORRECTIE ZONDER OPERATIE | PLASMA OOGLIFT

 

LAST VAN ZWARE OOGLEDEN? OF WIL JE ER MINDER VERMOEID UITZIEN? BEN JE BANG VOOR EEN OPERATIE?

Dan is een Plasma Ooglift wat voor jou! Jij wilt toch ook complimenten krijgen dat je er stralend uitziet? Na een Plasma Ooglift zie je er frisser, stralender en minder vermoeid uit!

Nu echter geen €365,= maar voor de introductieprijs van €299,=

WAT IS PLASMA?

Plasma bestaat uit deeltjes van een gasvormige stof die in meer of mindere mate elektrisch geladen zijn. Door een speciale techniek met de Plasmamedical ontstaat een vonkontlading die plasma opwekt. Dit is het beste te vergelijken met bliksem echter dan in het klein. De plasma zorgt ervoor dat we de huid heel gelijkmatig kunnen verwarmen.

PLASMA OOGLIFT BEHANDELTECHNIEK

Plasma zorgt voor een direct liftend effect van de boven- of onderoogleden. Nadat er een verdovende crème is aangebracht en ca 20 minuten is ingewerkt gaat de huidtherapeute heel kleine puntjes zetten in de huid. Deze kleine puntjes van 0,1mm tot 0,3 mm doorsnede komen ongeveer 0,02mm tot 0,04mm diep in de huid.

De huid gaat zich van nature uit weer herstellen en zal een mooi egale structuur aannemen. Deze combinatie van behandelen geven je oogleden een mooi en liftend geheel.

VOORDELEN:

 • Geen snijden en prikken. Enkel verdoving met verdovende Emla crème
 • Geen hechtingen
 • Meestal slechts één behandeling nodig
 • Korte hersteltijd
 • Stralende en jongere uitstraling
 • Minder druk op de ogen
 • Langdurig resultaat
 • Snelle behandeltijd, max. 7 min. per ooglid
 • Geen risico op infectie

 

Plasma ooglift
Voor en na bij maximaal resultaat

Plasma ooglift
Voor en na bij maximaal resultaat
Foto’s Esthemed en Inst. Francine
Resultaat plasmabehandeling HuidZorg
Resultaat plasmabehandeling HuidZorg

VEEL GESTELDE VRAGEN 

Zijn er bijwerkingen?

Ja, na de behandeling voelt de huid schrijnend aan en de gemaakt plasmapuntjes zijn zichtbaar. De volgende dag is er meestal een zwelling van de ogen, welke vaak binnen 2 dagen ook weer is verdwenen. Het volledige herstel is ongeveer na 1 á 2 weken. Dit zijn dus veel minder bijwerkingen en een veel kortere hersteltijd dan de chirurgische ooglidcorrectie.

Is de behandeling gevoelig?

De behandeling is niet pijnloos en het gevoel verschilt per persoon. Sommige ervaren het als behoorlijk gevoelig en anderen vinden het wel te doen. Op een schaal van 0 (geen pijn) tot 10 (hele heftige pijn) geeft men meestal een pijnscore van 3 aan.

Wanneer mag de behandeling niet worden uitgevoerd?

De ooglift behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en voor jong en oud. In een aantal gevallen mag de behandeling niet worden uitgevoerd, onder meer:

 • Mensen met Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
 • Mensen met andere geïmplanteerde elektrische apparaten
 • Epilepsie patiënten
 • Tijdens zwangerschap
 • Mensen met metalen implantaten in het behandelgebied

Hoe lang houd het resultaat aan?

Dat is afhankelijk van uw verouderingsproces, ditzelfde geldt ook na chirurgisch liften. Gemiddeld zo’n 5 jaar.

Wat zijn de kosten?

De Plasma Ooglift kost normaal €365,- per behandeling (beide ogen) inclusief intake en nacontrole na 3 maanden. Indien er toch nog een extra nabehandeling plaats dient te vinden hanteren wij een tarief van €250,=. Deze kosten vallen buiten de dekking van uw zorgverzekering.

Interesse?

Maak een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek. U krijgt een eerlijk en persoonlijk advies of wij u met deze techniek kunnen behandelen.