Acties bij HuidZorg. Korting tot wel 20% op uw laserbehandeling en flinke korting op ooglidcorrectie

Welkom bij HuidZorg Huid- en Oedeemtherapie

Bent u op zoek naar een Huid- en Oedeemtherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Huidzorg Huid- en Oedeemtherapie kunt u terecht voor huidverbetering en het behandelen van o.a. oedeem, acne, littekens en overbeharing. Elke patiënt is gebaat bij een snelle, persoonlijke en doeltreffende behandeling. Dit is wat HuidZorg biedt. U vindt ons in (para-)medische centra in: Bemmel, Boxmeer, Elst en Zevenaar.

Actie

Op deze pagina ziet u de geldende acties en voorwaarden.

 

Tot wel 20% korting op uw laserbehandelingen.

Indien u een combinatie van meerdere locaties op uw lichaam met laser wilt laten behandelen kunnen we een oplopende korting tot wel 20% bieden. Bijvoorbeeld wanneer u zowel bikinilijn als oksels als benen zou willen laten behandelen. Genoemde korting is ook van toepassing op alle combinatie vervolg behandelingen en niet enkel op uw eerste behandeling.

Tijdens uw gratis adviesgesprek bepalen we wat we voor u kunnen betekenen en wat het uiteindelijke behandeltarief zal gaan worden. Dit vinden wij wel zo eerlijk en zo komt u nooit voor verassingen te staan. Gewoon goed geregeld dus.

 

Flinke korting op onze ooglidcorrectie.

Ooglidlift voor €299,= in plaats van €395,=