Prijslijst

Het eerste adviesgesprek of een second opinion is bij HUIDZORG altijd GRATIS!! Dit is dus wanneer er nog geen diagnose gesteld is en u nog geen arts hiervoor heeft geconsulteerd.

Heeft een arts reeds een diagnose gesteld dan kunnen we direct een onderzoek en behandelplan opstellen. tevens indien u verwezen bent voor chronische oedeemtherapie en u hiervoor een verwijzing van uw arts of specialist heeft ontvangen zal de eerste intake gedeclareerd worden conform de afspraken met uw zorgverzekeraar.

Klik hier voor de actuele prijslijst van de IPL/Laser toepassingen bij definitief ontharen, couperose of acne.

Klik hier voor de actuele prijslijst van de microdermabrasie behandelingen.

Het behandeltarief voor huidtherapeutische behandelingen zoals acnetherapie, camouflage, elektrisch ontharen en dergelijke is € 40,95=.

Het tarief voor oedeemtherapie bij een niet chronische aandoening is € 44,00. Het tarief voor oedeemtherapie bij chronische aandoeningen verschilt per zorgverzekeraar maar wordt door al de verzekeraars onbeperkt vergoed.

De vergoedingen door de diverse zorgverzekeraars betreffende acne, overbeharing en camouflagetherapie kunt u ter informatie bekijken door op de onderstaande onderwerpen te klikken. Let wel op dat HuidZorg niet aansprakelijk gesteld kan worden voor de juistheid van deze gegevens. Voor zekerheid kunt u het beste contact opnemen met uw eigen zorgverzekeraar.

Acnetherapie

Ontharen d.m.v. IPL, Laser of elektrische epilatie

Camouflagetherapie b.v. bij couperose

 

Voor de Algemene voorwaarden van Huidzorg klik hier

Bij het niet nakomen van de betalingsverplichting geven wij de vordering uit handen aan MediCas. Voorwaarden zie; http://medicas.net/Betalingsvoorwaarden