HuidZorg prijslijst behandelingen, wel zo duidelijk en wel zo eerlijk

Welkom bij HuidZorg Huid- en Oedeemtherapie

Bent u op zoek naar een Huid- en Oedeemtherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Huidzorg Huid- en Oedeemtherapie kunt u terecht voor huidverbetering en het behandelen van o.a. oedeem, acne, littekens en overbeharing. Elke patiënt is gebaat bij een snelle, persoonlijke en doeltreffende behandeling. Dit is wat HuidZorg biedt. U vindt ons in (para-)medische centra in: Bemmel, Boxmeer, Elst en Zevenaar.

Prijslijst

Het eerste adviesgesprek of een second opinion is bij HUIDZORG altijd GRATIS!! Dit is dus wanneer er nog geen diagnose gesteld is en u nog geen arts hiervoor heeft geconsulteerd.

Heeft een arts reeds een diagnose gesteld dan kunnen we direct een onderzoek en behandelplan opstellen. tevens indien u verwezen bent voor chronische oedeemtherapie en u hiervoor een verwijzing van uw arts of specialist heeft ontvangen zal de eerste intake gedeclareerd worden conform de afspraken met uw zorgverzekeraar.

Klik hier voor de actuele prijslijst van de IPL/Laser toepassingen bij definitief ontharen, couperose of acne en tevens de tarieven van de microneedling.

Klik hier voor de actuele prijslijst van de microdermabrasie behandelingen.

Het behandeltarief voor huidtherapeutische behandelingen zoals acnetherapie, camouflage, elektrisch ontharen en dergelijke is € 49,00 =.

Vrijwel alle zorgverzekeraars vergoeden huidtherapeutische behandelingen vanuit de aanvullende verzekering. De kosten voor oedeemtherapie worden afhankelijk van de indicatie vanuit de aanvullende én basisverzekering vergoed. Therapeutische elastische kousen worden vanuit de basisverzekering vergoed.

Wil je zeker weten of jouw behandeling voor vergoeding in aanmerking komt? Raadpleeg dan je zorgpolis of neem contact op met je verzekeringsmaatschappij.

Komen de kosten (deels) voor jouw eigen rekening? Wij geven je van tevoren altijd een duidelijk overzicht van de kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Verwijzing van je huisarts of behandelend arts nodig?

Bij oedeemtherapie met een chronische indicatie en voor het aanmeten van elastische therapeutische kousen heb je altijd een verwijzing van je huisarts of specialist nodig. Voor huidtherapeutische behandelingen heb je meestal geen verwijzing nodig. Controleer altijd eerst je polisvoorwaarden.

De vergoedingen door de diverse zorgverzekeraars betreffende acne, overbeharing en camouflagetherapie kunt u ter informatie bekijken door op de onderstaande onderwerpen te klikken. Let wel op dat HuidZorg niet aansprakelijk gesteld kan worden voor de juistheid van deze gegevens. Voor zekerheid kunt u het beste contact opnemen met uw eigen zorgverzekeraar.

Acnetherapie

Ontharen d.m.v. IPL, Laser of elektrische epilatie

Camouflagetherapie b.v. bij couperose

 

Voor de Algemene voorwaarden van Huidzorg klik hier

Bij het niet nakomen van de betalingsverplichting geven wij de vordering uit handen aan MediCas. Voorwaarden zie; medicas.net/Betalingsvoorwaarden.