Maak hier uw afspraak bij HuidZorg

Welkom bij HuidZorg Huid- en Oedeemtherapie

Bent u op zoek naar een Huid- en Oedeemtherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Huidzorg Huid- en Oedeemtherapie kunt u terecht voor huidverbetering en het behandelen van o.a. oedeem, acne, littekens en overbeharing. Elke patiënt is gebaat bij een snelle, persoonlijke en doeltreffende behandeling. Dit is wat HuidZorg biedt. U vindt ons in (para-)medische centra in: Bemmel, Boxmeer, Elst en Zevenaar.

Afspraken

Voor het maken, verzetten of annuleren van uw afspraak kunt u dit zelf online regelen via onderstaande knop.

Maak online uw afspraak

 

Hebt u liever persoonlijk contact of lukt het op die manier niet dan staan wij u uiteraard graag telefonisch of via mail te woord.

Belt u naar 088 – 00 28 111 of stuur een mail naar afspraken@huidzorg.com

 

Bij HuidZorg kunt u gebruik maken van een  gratis adviesgesprek.  In een persoonlijk gesprek met een huidtherapeute ontvangt u alle informatie die past bij uw situatie. Zij zal het probleemgebied zorgvuldig beoordelen en u een gedegen advies geven over welke behandeltechniek in uw situatie tot de beste resultaten zal leiden. Deze afspraak is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Wilt u gebruik maken van dit gratis adviesgesprek, neem dan telefonisch contact op met onze centrale receptie. Via deze receptie kunnen wij de agenda’s van alle locaties en therapeuten beheren.

Het telefoonnummer is:       088 – 00 28 111.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08.00uur en 17.00uur.

Ook kunt u een e-mail sturen naar;  afspraken@huidzorg.com  met hierin uw telefoonnummer en eventuele tijd waarop wij u het beste terug kunnen bellen.

Indien u meer specifieke informatie wilt hebben over huidtherapie dan kunt u het beste een e-mail sturen.

Algemeen emailadres: info@huidzorg.com